Firma mediere locuri de munca

Iti putem intermedia un contract comercial in strainatate astfel incat sa incepi sa prestezi munca pentru companii care au nevoie de serviciile tale.
Nu exista secrete, nici taxe ascunse la contractul de mediere.


Firma mediere - locuri de munca Germania

Se spune ca fiecare calatorie incepe cu primul pas, asa simplu, un pas dupa altul iti continui drumul, dar cateodata greutatea nu consta in efortul de a pasi, ci in decizia de face acel mare prim pas, care iti va schimba complet destinul.

Pentru noi a inceput totul prin 1999, cand am decis, asa ca multi alti romani inaintea mea sa merg sa lucrez 3 luni in strainatate, pentru a ne imbunatati veniturile familiei. Ocazia care mi s-a oferit,a fost sa obtin dupa cateva interventii , asortate perfect in sistemul nostru birocratic complicat, un contract sezonier intr-un parc de de distractii.

Situatia economico- politica din tara se dezvolta cu pasi indirect proportionat cu visele si dorintele mele, asa ca am decis sa imi incerc norocul pe o perioada mai lunga.Sederea definitiva in acele vremuri nu era posibila decat in conditii speciale, pe care nu le indeplineam . Conform legislatiei de atunci aveai voie sa lucrezi 18 luni (o singura data in viata) dupa care doar 3 luni /an ca sezonier. Deci, ce sanse imi oferea Germania si ce eram eu pregatit sa ofer Germaniei pentru 18 luni din viata?

Desinul ne ofera multe sanse, dar cateodata este bine sa il ajutam si noi, de aceea am urmat un curs de ospatar /bucatar si cu ajutorul unui prieten, care lucra deja in Germania,am obtinut un post de bucatar intr-un Hotel Restaurant de renume.

Desi suna simplu, am trecut printr-un intreg proces complicat de selectie si costuri ridicate (interviul si drumuri repetate la Bucuresti cu reprezentantii Arbeitsamt-ului,control medical doar la IML Mina Minovici din Buc,obtinerea vizei de la consulatul German). In plus nu aveam nici un pic de experienta in acest domeniu, doar multa incredere ca ca fi bine. Lipsa de experienta am compensat-o prin foarte multa munca. stiam ce doresc sa obtin si ca timpul este scurt iar experienta va fi unica.

Am intalnit acolo oameni deosebiti care mi-au apreciat eforturile si datorita recomandarilor primite am reusit sa-mi aduc si sotia langa mine pe post de camerista.

Eram deja in mijlocul calatoriei si realizasem sa obtin un post de bucatar si sotia unul de camerista intr-un hotel de 5 stele, ma descurcam intr-o tara noua, aveam deja prieteni si nu mai eram singur .

Am petrecut in cele din urma doi ani in acest hotel, iar la despartire am ramas cu mai mult decat o amintire si o experienta fantastica, am castigat prieteni pe viata printre bucatarii de acolo, chelneri , cameriste dar si sefi de sala, manager si patroni .

Acum este mai simplu sa obtii un loc de munca in Germania si nu mai suntem limitati de timp, dar sunt si foarte multe oferte neserioase, fapt care ne ingreuneaza decizia de a pleca la munca in strainatate.

Din dorinta de a aduce un plus de rigoare in sistemul de recrutare de forta de munca din Romania am creat aceasta firma prin care va oferim toate informatiile necesare luarii unei decizii in cunostinta de cauza. Nu exista secrete, nici taxe ascunse la contractul de mediere

Usor nu este acest prim pas , nici al doilea nu ca ar fi simplu, dar daca va decideti sa o faceti , va putem indruma spre o destinatie sigura. Fie ca bucatar , chelner sau camerista, in conditii de siguranta si garantia unei experiente deosebite. Noi ne am implinit acele marunte visuri de inceput, voi ce vise aveti ?...  • 12.349 Aplicanti
  • 1.849 Locuri de munca active
  • 5.349 Angajati